Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole
Forstanderbolig

Totalentreprisekonkurrence

​Bygherren ønskede et hus i to plan, hvor der var fokus på minimal el- og varmeforbrug.

Desuden var det vigtigt, at der var tæt kontakt mellem husets opholdsrum og de omkringliggende udearealer,

og generelt at det blev et hus med en funktionel indretning.

Huset er placeret på grunden med længderetningen nord-syd. Opholdsrummene både i stueetagen og på 1. sal er primært orienteret mod vest.

Køkkenet i stueetagen, som er husets nerve og er samlingssted for familien, har udgang til terrasser mod henholdsvis øst og vest. Trappen, som er placeret ved køkkenet, giver en optimal forbindelse til 1. salens centrale opholdsrum.

Bygherre​

Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

Projektteam

Tegnestue 2000

​Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S

​Birgit Veje Arkitekt MAA

Omfang

250 m² villa

År

2010

Adresse

Langgade 37, Vivild, 8961 Allingåbro