Viborgvej 11 Randers
​Nyindretning af tagetage

Den eksisterende indretning var uhensigtsmæssig og kunne ikke imødekomme det behov familien havde med 2 mindre børn.

Et mindre toilet blev nedlagt og der blev indrettet et større badeværelse med lysindtag fra det runde vindue i husets frontispice mod nord.

Tagetagen rummer desuden et stort soveværelse som strækker sig i hele husets bredde. Soveværelset har adgang til en mindre altan mod syd ved den ene af de to frontispicer mod syd. Rummet har således lysindtag fra både nord og syd.

Der er desuden 2 rummelige børneværelser, hvoraf det ene værelse har adgang til den anden altan ved den østligste frontispice. Det øvrige værelse har 2 tagvinduer. Adgangen til de to værelser er gennem et fælles legerum.

Bygherre​

Helen og Steen Gehlert, Randers

Omfang

85 m²